Visitem les fires més importants del sector

balliu-outdoor-furniture-cologne-spoga-2019-mobiliario-de-terraza-y-jardin

Durant els dies 2 i 3 de setembre, com ja és tradició, vam visitar la fira d’Spoga, que té lloc anualment a Colònia (Alemanya) amb l’objectiu d’estar al dia de les últimes tendències en el sector del mobiliari exterior.

Aquest any la fira s’ha centrat en la temàtica de la City Gardering, o el que vol dir fer un jardí allà on no hi hagi jardí, presentat solucions adaptades per zones urbanes. Ens trobem recreacions de petites jungles en espais reduïts. Observem molts accessoris, com testos i coixins; i molta vegetació que ajuden a accentuar la sensació de benestar. Petits oasis, que conviden a refugiar-se de l’estrès que genera la vida a les grans ciutats.

Quan els colors, en teixits, trobem una forta presència de colors pastels, especialment en tonalitats grogues, que complementen amb verd, rosats i blaus.

Pel que respecte acabats estructurals, observem una clara tendència cap a colors més naturals, marrons, tórtores i antracites, que ens confirmen la tendència que ja s’anuncia a temporades anteriors, fer de la terrassa, una continuació de l’interior, on disseny i acabats siguin vàlid tant per zones d’exterior com per ambients interiors; unificant el discurs del disseny i seguint un mateix concepte global de l’espai.

Si bé és cert, hem observat noves tendències quant a decoració i acabats, no podem afirmar el mateix quant a novetats de solucions de mobiliari exterior. Materials com l’alumini, polipropilè i la fusta, continuen sent els grans protagonistes.

La fira fa una especial i necessària atenció al medi ambient i ens trobem productes realitzats amb material reciclats i propostes com l’aparició de Green Areas en zones urbanes que ajuden a controlar la temperatura i contribuir a controlar al canvi climàtic.

Balliu ja estem esperant la següent edició que tindrà com a temàtica principal Jardins Sostenibles, on esperem trobar solucions interessants que ajudin a controlar l’impacte mediambiental.

 

balliu-outdoor-furniture-habitat-valencia-2019-mobiliario-de-terraza-y-jardin

El passat setembre, també vam visitar la Fira Habitat a València, l’aparador intencional del sector del moble espanyol.

La fira es dirigeix al mercat nacional, de l’exportació i projectes. Els fabricants presenten les seves novetats de mobiliari interior i exterior, no només a agents i punts de venda nacional, sinó també a compradors i prescriptors internacionals.

Ajuda a donar visibilitat a marques que encara no han fet el pas a iniciar-se a l’exportació i també a consolidar i augmentar la seva presència en mercats exteriors, a aquelles empreses que ja tenen experiència en l’exportació.

El nostre objectiu era estar al dia de les novetats i observar les noves tendències de mobiliari exterior per la nova temporada del nostre projecte Balliu Store.

A les nostres instal·lacions, disposem de més de 700m2 d’exposició i venda de mobiliari exterior. Tot i que la nostra marca principal Balliu, és la protagonista de l’espai, ens agrada ampliar amb altres propostes potents, per poder arribar a totes les necessitats del sector retail.

A la fira vàrem visitar les marques que actualment formen part del nostre showroom per conèixer els nous dissenys i acabats.

Tot i que l’èxit més gran de la visita ha estat conèixer noves marques i, per tant, solucions de mobiliari de terrassa i jardí interessants que esperem exposar properament a la nostra Balliu Store.