Balliu dona suport a la cultura

Un any més  trobaràs el nostre mobiliari exterior Balliu a Tempo Sota Les Estrelles.

Festival d’estiu que se celebra del 18 de juliol a l’11 d’agost a Girona, on podreu gaudir de bona música i descobrir la part més maca del barri Vell de Girona.

El festival estarà distribuït en 2 espais, l’espai del Village i l’escenari de la Plaça dels Jurats.

A l’espai del Village, on passaran artistes emergents del panorama musical actual com Kids from Mars, la BichaMaruja Limón, entre d’altres i podràs gaudir d’un agradable sopar a càrrec de l’empresa Ginjoler. Degustareu un menú temporada molt variat i amb productes de proximitat.
A la zona de restauració trobaràs les nostres taules Brunei i cadires Etnas, i a la zona de concerts altres models d’exterior com la mini gandula Bristol o mini gandula Cannes, per sentir-te en perfecte sintonia amb l’entorn.

A l’espai de la Placa dels Jurats, podràs gaudir de bona música a càrrec dels artistes Adrià Puntí, Kevin JohansenBebeClarence Bekker Band i Christina Rosenvigne. I descansar còmodament en les nostres clàssiques cadires SELVAS

 

Podràs trobar tota la programació a la web www.tempogirona.com